Зареждане

Често задавани въпроси

Какво предлагате?

Качествено и пълно репортажно фотозаснемане на събитията в сватбения ден от един/двама фотограф/и общи планове в обредния дом и църквата, заснемането на детайли от сватбения ден, акцентиране върху емоциите на младоженците, техните родители и гостите на сватбата, в рамките на 10 часа. Има опция за овъртайм.

Какво ще получим след сватбата?

Качествено фотозаснемане на неограничен брой кадри; индивидуална софтуерна обработка на всички кадри; детайлна и артистична допълнителна софтуерна обработка на селектирани около 80-100 бр. кадри.

Занимавате ли се с видеозаснемане?

Лично аз не се занимавам с видеозаснемане, съсредоточил съм се единствено във фотографията. Ако обаче се интересувате от видеозаснемане, моля упоменете това в първоначалното си запитване или в мейла си, за да мога да Ви препоръчам колеги, с които работим и които ще Ви предложат качествена услуга.

Необходим ли е втори фотограф?

Използването на втори фотограф обогатява значително фото историята и придава “филмово” внушение. Вторият фотограф позволява заснемането на нестандартни и необичайни гледни точки по време на събитията. Докато единия фотограф заснема “задължителната” част, другият е освободен да бъде много по-креативен. Например, докато единият фотограф снима младоженците на церемонията, другият внимава и улавя реакциите на роднините и гостите. Двамата фотографи могат да заснемат паралелно случващи се неща по едно и също време – единият заснема подготовката на булката, а другия – подготовката на младоженеца.

Какво е репортажно заснемане на събитието?

Репортажното заснемане се използва в определени моменти от сватбата, когато намесата на фотографа не е желателна и фотографът не може да повлияе върху светлинните условия. Такива моменти са ритуалите – граждански, църковен, изнесен и т.н. Фотографът в тези случаи е свидетел на събитията, каквито са всички останали гости, но с тази “привилегия” да избира най-добрите гледни точки.

Колко време отнема издаването на снимките?

Снимките се издават в рамките на 30 – 60 работни дни, в зависимост от натовареността на студиото.

Мога ли да получа снимките си в по – кратък срок?

Да, възможно е експресно издаване на снимките (в рамките на 10 работни дни), което се заплаща отделно.

Имате ли договор, който да бъде подписан между страните?

Да, работим с договор, който се подписва двустранно и защитава и двете страни  при съвместната ни работа.

 Как мога да ангажирам дата за сватбено заснемане?

Дата се ангажира след авансово плащане на 30 % от стойността на избраните услуги.

Поемате ли ангажименти в различни населени места?

Да, поемаме ангажименти и в страната и в чужбина. В зависимост от отдалечеността на населеното място се начисляват пътни и разходи за нощувки.

Искаме пълна конфиденциалност на снимките от нашето сватбено събитие, възможно ли е?

Да, възможно е. Необходимо е предварително да обсъдим условията и цените за фото заснемане в този случай. Ако клиентът иска пълна и безусловна конфиденциалност, заплаща допълнително 30% (тридесет процента) върху договорената сума. Конфиденциалността е забрана за показване на материали от сватбения ден в портфолиото на Hasan Kodzhaveizov photography.

Панел Show Sidebar Hide Sidebar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url